Flexibel bilforsikring

Flexibel bilforsikring

Flexibel bilforsikring


Når man anskaffer sig en ny bil, så skal man også have en bilforsikring. Forsikringsverdenen kan være en jungle at finde rundt i, da der findes et væld af udbydere, og de påstår allesammen, at de er de bedste. Rigtig mange forsikringsselskaber har færdige forsikrings-pakker, som man blot køber uden omtanke, og så betaler man den pris, som det nu engang koster. Desværre indeholder disse pakker ofte nogle ekstra-dækninger, som man aldrig får brug for, men de indgår alligevel i den samlede pris. Dermed betaler man gerne mere end hvad burde være nødvendigt for sin bilforsikring.

Med NEM bilforsikring bestemmer man derimod selv, hvad ens bilforsikring skal dække. Så er man sikker på, at den forsikring, som man køber passer til både ens bil og økonomi, og man undgår at betale for noget, som man ikke ønsker eller ikke har brug for.
Yderligere, så vil prisen heller ikke stige, hvis man anmelder en skade, som det gør med mange andre forsikringer. Skulle uheldet være ude betaler man kun selvrisikoen, men forsikringen i sig selv bliver ikke dyrere og der er intet bonustab hellere. Tværtimod falder prisen for hvert år, som man kører uden skader, indtil man når ned til det billigste bonustrin.

Derfor er det naturligvis at foretrække, at man ikke kommer ud for nogen uheld, men sker det beklageligvis alligevel, så behøver man ikke bekymre sig over stigende forsikringspræmie.

Forsikring bil bør være noget, som man ikke bekymrer sig om, så snart man har tegnet sin forsikring. NEM forsikring gør en stor indsats for at forsikringen er skræddersyet til den enkeltes behov fra starten, som man ikke behøver at tænke på den igen, før man anskaffer sig en ny bil, der muligvis koster mere og har brug for en anden form for forsikring. Så tegn en NEM bilforsikring, og koncentrer dig om alt andet end forsikringer.