Kom “af” med de kabler med en kabelskjuler

Kom “af” med de kabler med en kabelskjuler

Selv hvis man bare er ude med nogle kabler i en kort periode såsom til en fest, en koncert eller lignende, så gider man for det første ikke at glo for meget på dem, og de kommer også i vejen, hvis de bare ligger og stritter i alle mulige retninger.
Der kan ske store katastrofer, hvis besøgende ender med at træde på dem, og selvom de kabler er solide, er det begrænset, hvor meget de kan holde til, hvis folk træder på dem og utilsigtet ender med at trække dem i forskellige retninger.
Selvfølgelig er der perioder, hvor man bare lige skal have de kabler ude i en kort periode, og hvor man ikke får besøg af andre end sig selv og måske et få tal af mennesker imens, så man er ret så sikker på, at der ikke går noget galt med de kabler, så man ikke behøver at skjule dem, men derfor kan man stadig godt benytte nogle kabelskjulere.

Det ser flottere ud og er nemmere med kabelskjulere

Kabelskjulere sørger både for, at man ikke behøver kigge på de kabler, men så er det smarte også, at der findes udgaver, hvor man kan samle flere kabler i samme skjuler, så man både har dem samlet, og så behøver man ikke se på flere ledninger, der stritter i samme retning.
Det er måske ikke til at samle dem fra begyndelsen af og så helt til enden, men så kan man samle dem i denne skjule noget af vejen.
Tit kan man tilpasse disse skjulere, så de passer til antallet af kabler, og hvor langt man skal føre disse kabler.
Derfor skal man måske nogle gange bruge mange kabelskjulere, mens det nogle gange er nok med nogle enkelte. Er man heldig, så kan disse også genbruges, og det er jo noget, som der er meget fokus på i disse dage, og man sparer jo også penge på den måde, så man ikke skal ud at investere i kabelskjulere hver gang, at man skal have skjult nogle kabler. Kabelskjulerne kan måske ikke holde for evigt, men de kan i hvert fald holde længe.