Sukkerfri Sirup fra Kaffeexpressen

Sukkerfri Sirup fra Kaffeexpressen

Jeg elsker søde ting og sager, og dermed også sirup – og da jeg fandt ud af at der fandtes sukkerfri sirup, blev det lidt mere legalt for mig at få disse smags sirupper i min kaffe – dels blev min kaffe lidt sødere, og dels fik min kaffe en meget bedre smag. Jeg tror man skal have prøvet at få en rigtig god kop kaffe med noget af den sirup fra Kaffeexpressen i, før man kan bedømme det – så jeg kan kun sige prøv det – der står flere steder på DSB stationerne disse sirup smagsvarianter man kan prøve – så kan man da lige smage det først. Det var faktisk sådan jeg stiftede bekendtskab med disse smags sirup, og havde det ikke været for min veninde så havde jeg stadig gået en stor bue udenom – så jeg kan kun sige, det er værd at prøve noget nyt.

Kaffe sirup fra Kaffeexpressen.dk

Ikke alene har Kaffeexpressen mange forskellige produkter indenfor sirup, men det er også en rigtig god kvalitet, så man behøver altså ikke så meget sirup, som der vises på billedet i bunden af kaffekoppen. Jeg plejer kun at tage en lille smule i, og det er rigeligt for at kaffen får den der luksuriøse smag. Jeg har handlet mange gange hos kaffeexpressen.dk, og når jeg har sendt min bestilling afsted, så har jeg varen stort set dagen efter, alt afhængig af hvad tid på døgnet jeg har bestilt. For mig er det vigtigt at det ikke tager for lang tid fra jeg bestiller til jeg har varen.